TERMÉKEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

 

CÍMÜNK

2735 Dánszentmiklós Irsai út 19.

 

kettemplomgaleria@gmail.com

 

NYITVATARTÁS

Előzetes egyeztetés szükséges

Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(..) is not within the allowed path(s): (/web/creativon/kettemplom.hu/www:/web/temp/kettemplom.hu/www:/usr/share/php::) in /web/creativon/kettemplom.hu/www/plugins/content/lightgallery/lightgallery.php on line 123

Hotel Botanica

A Hotel Botanica egyedi atmoszféráját a tradicionális és nyugalmas vidéki környezetnek, a természet közelségének köszönheti, mely a belső tereiben is visszaköszön. Az immár 20 éve country stílusú lakberendezéssel foglalkozó Kéttemplom Galéria bútoraival válik az összhang tökéletessé, a külső környezet és a belső terek egymással harmonikus egységet alkotnak.

A vendégházhoz tartozó terület az egykori kastély része volt, parkjának változatos növényzetét többek között 150 éves osztrák fenyők, hatalmasra nőtt tölgyek és platánok alkotják. A csodás és óvott, minden évszakban élvezhető növényvilág teszi kertünket páratlanná. A felújított régi épület teraszairól megcsodálható az ősi fákkal teli kert és szinte hallhatóvá válik a csend, amit csupán a természet zajai törnek meg.

Free Joomla Lightbox Gallery